Galleri Konst – Abstrakt och figurativt

Välkommen hit! Här nedan finner du en samlad överblick av min konst till salu. Tekniker: Akryl samt Akvarellmålningar. Alla tekniker är indelade i ”grupper” av olika stilar. Varje ”grupp” har en text-information överst. Alla målningar är signerade av konstnären. Canvasdukarna på kilram är klara för upphängning. (ej inramade, ofta målade ytterkanter) Motiv målade på ark säljs o-inramade, alternativt inramade med enkel glas/ram. För beställning/köp av en målning kontaktar du Gunilla Silfverhielm via e-mail i ett första skede till: info.gunsilart@gmail.com ”Priserna” går att förhandla om. Godkänd för F-skatt

Klicka på var och en av den bild som du vill se närmare på, så kommer den upp på skärmen i hela sitt format och utan texten och du kan bläddra mellan dem.

Nedan: Blandade verk

Akryl på canvas 20 x 20 cm

Grupp: ”Akvareller

Nedan: Du ser en uppsättning av verk som jag skapar genom att lägga en rut-struktur över hela duken. Jag skapar oftast utan en föregående tanke på hur det kommer att se ut i klart skick. Skapande på fri hand, även om jag i dessa valt liknande tillvägagångssätt på dem, jag använder mig av skrapa, svamp, pensel och ibland akrylpennor.

Nedan: Struktur – Helt efter fantasin – Här har jag använt palettkniven som verktyg. På alla dukar lägger jag först en botten-grund av varierande struktur och färg, med x-timmar torktid emellan, för att sedan lägga motivet ovanpå, så blir det mer liv i ytan.

Nedan: Verk skapade med mix/media material. Vad är nu det? Jo… Jag har på några av verken använt silkespapper som fått bilda sitt eget motiv, de verken är noga fernissade för att stå emot yttre påverkan av luften. (känsliga vid handhavande är de ändå. Men de ska inte petas på, utan betraktas där de hänger på väggen.

Klicka på var och en av den bild som du vill se närmare på, så kommer den upp på skärmen.

Nedan: Verk på uppspänd canvas alt. ark-format. 30×40, och A3, här har jag valt att lägga till linjer i det abstrakta. De uttrycker sig ändå väldigt olika. Klicka på en bild, så ser du dem utan texten och skilda åt.

Nedan:  Här har jag målat en serie med fantasimotiv. Alla är signerade på baksidan, med titel, teknik, konstnär och årtal, samt en liten signatur på framsidan på var och en. Målat med pensel och penna på 360 gr ark avsett för akryl.

Nedan: Figurativa verk målade på uppspänd canvas, alt. A3-format på ark. De verk med ”båtrelaterade” motiv återfinns även under annan flik. Klicka på en bild, så kommer den upp i sin helhet på din skärm, utan texten.

Nedan: Båtliv och segling har varit en stor viktig del av mitt liv sedan barnsben, därför uppkommer det sjölivs-motiv ur fantasin på dukarna, de abstrakta är inte valt resultat på förhand.. Det bara dyker upp ur mitt inre. Titlarna jag väljer kommer upp helt naturligt, de bara finns där, och så är det med allt jag skapar, uppenbarar sig ingen titel, blir det oftast inget motiv heller, då det blir övermålat …

Nedan: Jag varierar mig med att jobba på mindre ytor. De här verken i A3-format samt ark 30×40/40×30, en del av dem kan finnas upplagda under flera rubriker här, beroende på grupp-stil.

Klicka på var och en av den bild som du vill se närmare på, så kommer den upp på skärmen, utan texten på ytan.

Nedan: Blandade stilar och tekniker, Alla målade med akryl på uppspänd canvasduk, av bomull alt. linne, om inte annat anges på bildinfo.

Klicka på var och en av den bild som du vill se närmare på, så kommer den upp på skärmen, utan texten på ytan.

Nedan: Sålda verk, och verk som på annat vis inte är tillgängliga

Välkommen åter!

Nya verk läggs in på sidan vartefter som de blir klara.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.