GunSil Art – Abstrakt och figurativt

Välkommen! Här nedan får du en samlad överblick av verken, som är indelad i ”grupper” av olika stilar jag arbetar med. Varje ”grupp” har en textinformation över. Fastnar du för något verk och vill köpa den, så kontaktar du mig enklast på: gunilla.silfverhielm@gmail.com

Info: Här finner du verk som jag har till salu. De är alla målade med akrylfärg av konstnärskvalité, på bra canvasdukar av bomull alt.linne, med kilram, En del verk är målade på ark i storlek: 30×40 eller A3-ark 29,7×42 cm. Alla är signerade på baksidan av duken med titel, årtal och konstnär, av mig (Gunilla Silfverhielm). Ark-formaten har även en liten signatur på framsidan. Är du intresserad av något verk, skickar du mig ett E-mail, se adress nedan. Vill du se dem live, så går det bra att boka in en tid, till min lilla ateljé efter överenskommelse. Kontakt: E-mail: gunilla.silfverhielm@gmail.com

Godkänd för F-skatt

Klicka på var och en av den bild som du vill se närmare på, så kommer den upp på skärmen i hela sitt format och utan texten och du kan bläddra mellan dem.

Senaste klara verk, se nedan: Mer om verken, med prisuppgifter finner du längre ner på sidan.

Nedan: ser du en uppsättning av verk som jag skapar genom att lägga en rut-struktur över hela duken. Jag skapar oftast utan en förestående tanke på hur det kommer att se ut i klart skick. Skapande på fri hand, även om jag i dessa valt liknande tillvägagångssätt på dem.

Nedan: Också struktur – Helt efter fantasin – Fast här har jag använt palettkniven som verktyg. På alla dukar lägger jag först en botten-grund av varierande struktur och färg, med x-timmar torktid emellan, för att sedan lägga motivet ovanpå, så blir det mer liv i ytan.

Nedan: Verk skapade med mix/media material. Vad är nu det? Jo… Jag har på några av verken använt silkespapper som fått bilda sitt eget motiv, de verken är noga fernissade för att stå emot yttre påverkan av luften. (känsliga vid handhavande är de ändå. Men de ska inte petas på, utan betraktas där de hänger på väggen.

Klicka på var och en av den bild som du vill se närmare på, så kommer den upp på skärmen.

Nedan: Verk på uppspänd canvas alt. ark-format. 30×40, och A3, här har jag valt att lägga till linjer i det abstrakta. De uttrycker sig ändå väldigt olika. Tittar du med öppet sinne kan du kanske finna någon dunkel filur eller en blick i några av motiven. Klicka på en bild, så ser du dem enskilda åt. Här finner du kanske något du gillar..

Nedan:  Här har jag målat en serie om 4 delar, var och en ett original med fantasimotiv. Alla är signerade på baksidan, med titel, teknik, konstnär och årtal, samt en liten signatur på framsidan på var och en. Målat med pensel och penna på 360 gr. ark avsett för akryl.

Nedan: Figurativa verk målade på uppspänd canvas, alt. A3-format på ark. De verk med ”båtrelaterade” motiv kommer att finnas under 2 flikar här på sidan.

Nedan: Båtliv och segling har varit en stor viktig del av mitt liv sedan barnsben, därför uppkommer det sjölivs-motiv ur fantasin på dukarna, de abstrakta är inte valt resultat på förhand.. Det bara dyker upp ur mitt inre. Titlarna jag väljer kommer upp helt naturligt, de bara finns där, och så är det med allt jag skapar, uppenbarar sig ingen titel, blir det oftast inget motiv heller, då det blir övermålat …

Nedan: Jag varierar mig ibland med att jobba på mindre ytor. De här verken i A3-format samt ark 30×40/40×30, en del av dem kan finnas upplagda under flera rubriker här, beroende på grupp-stil.

Klicka på var och en av den bild som du vill se närmare på, så kommer den upp på skärmen, utan texten på ytan.

Nedan: Blandade stilar och tekniker, Alla målade med akryl på uppspänd canvasduk, av bomull alt. linne, om inte annat anges på bildinfo.

Klicka på var och en av den bild som du vill se närmare på, så kommer den upp på skärmen, utan texten på ytan.

Nedan: Sålda verk, och verk som på annat vis inte är tillgängliga

Välkommen åter!

Nya verk läggs in på sidan vartefter som de blir klara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.