GunSil Art – Abstrakt och figurativt

Nu är det platsbrist i ateljén.. GunSil Art lämnar 25% rabatt under hela september på alla målningar som är till salu !! (Gäller Ej de verk som hänger på utställningarna)

Välkommen! Här nedan får du en samlad överblick av min konst, som är indelad i ”grupper” av olika stilar jag arbetar med. Varje ”grupp” har en textinformation överst. För mer information om min konst, och om du och vill köpa ett eller flera verk, kontaktar du mig enklast på: gunilla.silfverhielm@gmail.com Priset på verken är inte ”huggna i sten” de flesta går att förhandla om 🙂 detta gäller ej under september månad

Godkänd för F-skatt

Klicka på var och en av den bild som du vill se närmare på, så kommer den upp på skärmen i hela sitt format och utan texten och du kan bläddra mellan dem.

Senaste klara verk, se nedan: Mer om verken, med prisuppgifter finner du längre ner på sidan. Klicka på en bild, så kommer den upp i sin helhet, samt utan text på din skärm.

Nedan: ser du en uppsättning av verk som jag skapar genom att lägga en rut-struktur över hela duken. Jag skapar oftast utan en förestående tanke på hur det kommer att se ut i klart skick. Skapande på fri hand, även om jag i dessa valt liknande tillvägagångssätt på dem.

Nedan: Också struktur – Helt efter fantasin – Fast här har jag använt palettkniven som verktyg. På alla dukar lägger jag först en botten-grund av varierande struktur och färg, med x-timmar torktid emellan, för att sedan lägga motivet ovanpå, så blir det mer liv i ytan.

Nedan: Verk skapade med mix/media material. Vad är nu det? Jo -Jag har på några av verken använt silkespapper som fått bilda sitt eget motiv, de verken är noga fernissade för att stå emot yttre påverkan av luften. (känsliga vid handhavande är de ändå. Men de ska inte petas på, utan betraktas där de hänger på väggen.

Klicka på var och en av den bild som du vill se närmare på, så kommer den upp på skärmen.

Nedan: Verk på uppspänd canvas alt. ark-format. 30×40, och A3, här har jag valt att lägga till linjer i det abstrakta. De uttrycker sig ändå väldigt olika. Klicka på en bild, så ser du den på skärmen utan texten och skilda åt.

Nedan:  Här har jag målat en serie om 4 delar, var och en ett original med fantasimotiv. Alla är signerade på baksidan, med titel, teknik, konstnär och årtal, samt en liten signatur på framsidan på var och en. Målat med pensel och penna på 360 gr. ark avsett för akryl.

Nedan: Figurativa verk målade på uppspänd canvas, alt. A3-format på ark. De verk med ”båtrelaterade” motiv kommer att finnas under 2 flikar här på sidan. Klicka på en bild, så kommer den upp i sin helhet på din skärm, utan text.

Nedan: Båtliv och segling har varit en stor viktig del av mitt liv sedan barnsben, därför uppkommer det sjölivs-motiv ur fantasin på dukarna, de abstrakta är inte valt resultat på förhand.. Det bara dyker upp ur mitt inre. Titlarna jag väljer kommer upp helt naturligt, de bara finns där, och så är det med allt jag skapar, uppenbarar sig ingen titel, blir det oftast inget motiv heller, då det blir övermålat …

Nedan: Jag varierar mig med att jobba på mindre ytor. De här verken i A3-format samt ark 30×40/40×30, en del av dem kan finnas upplagda under flera rubriker här, beroende på grupp-stil.

Klicka på var och en av den bild som du vill se närmare på, så kommer den upp på skärmen, utan texten på ytan.

Nedan: Blandade stilar och tekniker, Alla målade med akryl på uppspänd canvasduk, av bomull alt. linne, om inte annat anges på bildinfo.

Klicka på var och en av den bild som du vill se närmare på, då kommer den upp på skärmen, utan texten på ytan.

Nedan: Sålda verk, och verk som på annat vis inte är tillgängliga

Välkommen åter!

Nya verk läggs in på sidan vartefter som de blir klara.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.