En del av sommaren 2021

Blogg

När man som vi, har klivit över tröskeln, från ett arbetande folk, till en värld i evig (ja iallafall tillsvidare) värld i frihetens tecken, då hinner man upptäcka allt som rör sig och finns runtikring en.. Stora och småkryp, flygfän, vädrets makter innebär inte så mycket längre,, bara att chilla lite inne i svalkan. För det är precis vad som händer just nu. I varmaste laget ute, med sina + 28 gr, inne i vårt svala hus +23. Jag har ett stort intresse av djur och natur, växtlighet, och havsnära miljöer, färg och form. Ibland infinner sig en skaparglädje, och då har jag min lilla ateljé som ger mig utlopp för den kreativa ådran. Fotografera, hur o var spelar noll roll, det roliga är vad som fastnar på linsen 🙂 Inte alltid det blir det jag trott..

I dessa Coronatider,, Ja man undrar om vi någonsin kommer att komma tillbaka till en ”Normaltid” Normal.. ? Vad är innebär det egentligen? Det är en definiktionsfråga eller kanske en desinfeksionsfråga, beroende på var man befinner sig, i detta land och andra länder. Samma fråga dyker förmodligen upp i sinnet hos all jordens mänsklighet. Vad ni än gör, och var ni än är, tills vi vet mer: GLÖM för guds skull inte SPRITEN. 🙂 OBS: SPRITEN ska appliceras på Utsidan av kroppen för bästa effekt över tid.

Har du till trots inhandlat några droppar av det som är ämnat som dryck av varan Sprit, kan även den ha andra benämningar på det som t ex: Vin och öl, m fl.. De sorterna är ämnade att passera strupen, Kom ihåg .. med måtta för omgivningens trevnad, och din egen hälsa. För analys av tillstånd kan man söka efter filurer i bilder, alltid roar det någon!

År 2020. År 2021 = En kreativ tid

Startsida

I Coronatider gäller det att ta vara på den kreativa sidan, på ett inspirerande nytt och spännande vis. Numer visar jag upp min konst inom flera konstellationer. Kläd/accessoarer-kollektioner i sammarbete med en fabrik i England. design GunSil Art stores/design-gunsil-art

Året 2021 började som det tidigare slutade, men peppar peppar vi är och har varit friska här hemma..

Året 2020 blev det inte mycket med, vad det gällde det kreativa Corona kom i vägen

Ingen vet något, alla vet (nja tydligen inte) iaf Att klotet drabbats av en global elak bacill,

Jag kom lite av mig vad det gäller det kreativa, Utställningar .. Ja några få vart det 2020, inte så många som vågade sig iväg.

I år 2021 har jag valt att ligga lite lågt, och samla kreativ energi för fortsatt produktion, när väl bacillen dragit hädan.