14 juli

Startsida

Konstrundan i Nusnäs, kväll före, vi åt en god hemlagad middag med gott i glasen, kvällen blev tidig då vi skulle upp i ottan, för att hänga vår konst på Båthusets väggar. Dagen startade i strålande sol ☀, många besökare och med ett gott humör, varteftersom dagen gick tornade kraftiga regn och åskmoln upp sig på himlen, ja, vi blev blöta konstverken skyddades med byggplast efter bästa förmåga. Humöret fortfarande på topp. Men i takt med nedfallet av nederbörd avtog besökarna till noll, och vi med de flesta övriga, valde att snabbt packa ihop. Hämtade bilen från parkeringen och mer eller mindre skickade in dyblöta attiraljer in i skuffen. Sedan till stugan strax intill för vila och städa, sedan styrde vi huven hemmåt, efter ca 30 mil var vi i hamn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.