Varu-leverans som fått fötter, kanske den snart trippar hemmåt …

Blogg

** Uppdatering!** Jag har fått ett mail idag 11/6 från PN Reklamationer.. Att de ”hittat” väskan, och att de kommer att skicka den till mig,,, Bara att vänta in den då..  Den hittade hem till slut. 🙂 Punkt.

Efterlysning!! Jag lite arg och upprörd.. Grr, 
Ja hämtade idag på ut ett paket med innehåll av en designad axelremsväska som jag låtit trycka upp, skapad av motiv som jag har målat! Märkt i nedre hörn med: ”Design by GunSil Art” Den är/var levererad med PN När jag kom hem såg jag att kartongen var öppen i påsen det låg i, med där låg ett brev, från PN, som ursäktade sig med att försändelsen blivit skadad. När jag packade upp det, var det endast packmaterial i kartongen? Väskan är ”borta” någonstans på vägen. Det finns endast ett fåtal expl. av denna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.