Julefröjd.. För två och fyrbenta

Blogg, Galleri, Startsida

Det är bråda tider för många så här i juletider. Det bakas, kokas gotter, slås in julklappar till stora och/eller små.. Ögonen tindrar på barnen som ivrigt inväntar julafton och Tomten. Andra tar helgen som den kommer. Några åker iväg till kylan eller värmen. En del har serviceyrken och jobbar på som vanligt. En del lever i total ensamhet..  Ta vara på varann och dina nära och kära, oavsett avstånd, ett litet samtal kan ge glädje till någon i din krets. Kom ihåg att inte stressa,  ta ett djupt andetag och njut lite i stunden… Julen kommer ändå …  Själv ska jag umgås med familjen, njuta av att vara ledig,  ut med fyrbente vännen, ta några drag med penseln i ateljén, m m. 

godjul.fångad.gunsilart

PytteJul17

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.