Att förstå sig själv…

Akryl -konst och form, Akryl måleri, Blogg

Ibland hamnar jag i konflikt med mig själv, vad det gäller färgval t ex, jag har en bestämd uppfattning om att lila är min älsklingsfärg, så har det alltid varit. Men när jag sitter/ står i ateljén och skapar på enbart känsla,  så hamnar jag till 90 % på gröna färger,  nått undermedvetet som styr där. Grönt ses ju som en avstressande färg, och det är vad jag antagligen känner av omedvetet. Vid val av färger i hemmet då går det alltid åt det gråa hållet, med gröna inslag. Ska jag köpa kläder, då främst t-shiit,  eller tröjor, då väljer jag uteslutande pastellfärger… Ingen röd tråd här inte.. 🤔🙃 Livet är spännande och jag målar vidare i mina nyanser..  😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.