Montering..

Akryl -konst och form, Akryl måleri, Blogg

Idag var det dax att ta tag i ram-matrialet till de två klara verken. Mäta ut list, såga list, måla list, invänta torktid och måla igen. Inser att jag måste komplettera min atelje’  med en liten behändig borrmaskin av nått slag, jag får utforska marknaden för att se om det finns någon hyfsat billig utan att tumma allför mycket på kvalitén. Jag har nämligen fått för mig att det är smartare att skruva fast ramlisterna, isf att spika, lättare att göra om eller byta ut om de sitter med skruv. Jag har ingen aning om hur andra gör,  men det hör ju inte till saken, det är hur jag gör.. eller ska göra  som är huvudsaken 😏 för  vad jag kan stå för.

IMG_20171029_151717_405.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.