Kreativitet på småtimmarna

Akryl -konst och form, Akryl måleri, Blogg

När gubben sover och tv:n inte förmedlar något intressant, är det så skönt att bara gå in i ateljén och börja jobba, alltid finns det något att sätta igång med. Klara verk ska listas, något ska förbättras, något står på tork för fortsättning av färgpåläggning. Hjärna och hjärta mår bra av att förmedla känslorna duk 🤗

Ikväll blev det en liten ändring på motivet av ”Dunge- Spökhästarna” den har spökat i min hjärna länge,  sedan nästa  verk, ej titlad än, men klar så när som på list och upphängning. Det tredje verket blå/guld-silver (ej titlad än) har fått ett andra lager färg.. i form, för att om någon dag framöver färdigställas och bli en slags bro/systertavla till den tidigare klara, gröna ”Klorofyll” som  finns presenterad under menyn i Galleri-konst/GunSil ART

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.