Nya verk på G

Akryl -konst och form, Akryl måleri, Blogg, Galleri

Här pågår full aktivitet i konstens tecken, ett verk påbörjat, endast bottenfärgen lagd än, den är tänkt att bli som en slags  systertavla till ”Klorofyll” ( återfinns under fliken http://www.gunsil.se/Galleri-Konst/GunSil ART I det här nya verket lägger jag precis som i det förra varje färgskikt i åtskilda lager, för att sedan lägga upp motivet mot ett djup av färg. Den presenteras här under kommande vecka.

Nedanstående verk är det jag parallellt arbetar med, men jag kan inte helt klargöra Att den är färdig än.. Jag fotograferar alltid av verken och betraktar dem då mer på olika vis, därefter kan jag åtgärda eller känna mig nöjd. Tar några dagar att betrakta och ev göra ändringar. Mer information om detta ännu okrönte verk kommer…

_20171022_222251.JPG

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.