Målarboa

Blogg

Operation  inramning pågår, trim/målarboa har för en stund blivit snickarboa, fast utan Emil,  bara jag..  😊  Inköpt x antal meter tunn furulist, fram med måttstock, såg, och rasp,  mäta, såga, fila, måla. Osmart var jag som struntade i mina målarkläder,  skulle ju ”bara” måla lite grann 🤔 jovisst,  men slant vid målningen och listen for ner i mitt knä,, med påföljd av färg på kläderna, surt ..som tur är så är akrylen vattenlöslig innan den torkat, så fadäsen löste sig under vattenkranen.

Nu ligger listerna på tork, och imorgon blir iaf ett verk inramat. Blir nog snyggt med en tunn grå ram, som inte tar fokus från motivet, hoppas jag iaf. Vanligast verkar vara att konstnärer sätter en svart ram, men jag är kärringen mot strömmen och gör det jag tycker ser bäst ut.

_20171013_233410.JPG

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.