Akryl, tråd och ögla

Akryl -konst och form, Blogg, Galleri, Startsida

6 okt. Nedanstående verk har jag jobbat med under några veckor,  den innehåller ett kollage av äkta korall,  handplockad någonstans i Västindien under ett dyk (av min syster på 80-talet). Inriktningarna har växlat lite vart eftersom, och jag har inte funnit rätt känsla i den, men idag kände jag att Nu kan den bli klar.. Jag skred till verket bokstavligen, färger, pensel. vatten och svamp.. Rätt så snart  infann sig känslan och allt stämde in, och jg fick ihop motivet.

Målad på canvas med kilram.  65 x 54 cm, målade yttetkanter.

Alla verk jag har till salu (inkl.denna snart) finner du under menyn: Galleri / GunSil ART 

Fyll i meddelandefältet om du är intresserad av något verk, eller vill veta mer om dem.

2 okt. Något som snurrar i mitt huvud nu är hur jag på bästa sätt kan utnyttja utrymmet på arbetsbänken, och få undan/ hänga upp färgtuberna på något praktiskt sätt.. 🤔

Har även huvudbry om huruvida jag ska rama in vissa av verken med en yttre ram, ska jag girera hörnen, eller ska de vara raka? Färg på ramar.. Många konstnärer föredar svarta ytterramar,  Men.. Jag är lite kärringen mot strömmen, och tycker grått är snyggare på ytterramar. Ramen får inte ta fokus från motivet, tycker jag.  Ska prova lite olika grå nyanser och se vad som sker..

 

Jag har den senaste veckan målat några nya dukar med andra tekniker, samt gjort klart de som legat på lut sedan tidigare, med fästen och tråd. En hel del ideér kommer fram när fantasin flödar, som jag kommer att testa på duk.. Jag visar upp mina verk som är till salu under fliken Galleri, samt på några Facebooksidor för konstnärer på både hobby / yrkesmässig nivå.

Alla verk jag publicerar under menyn Galleri/GunSil ART är till salu.

copy© Blickfång 30x30.gunsil-17

 

 

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.