Tröst..

Blogg

När jag som nu, är sjuk och febrig ska man ha fördelar med situationen 🙂 Ja, ompysslad å så.. Nä hä, inte det.. Då får jag pyssla om mig själv då! Lite förhandlingsläge tog jag mig friheten till.. Jag släpade rund dammsugaren inne och gubben släpade runt hundarna ute, bra fördelning idag 🙂 Sedan fick gubben rollen som trädgårdsarbetare och jag tog på mig rollen att baka godsaker till eftermiddagens tv-tittande, för ja .. vi är trogna tittare/spelare på V75.

Mitt bak, blev idag ganska onyttigt men förhoppningsvis gott! (första ggn jag gjort detta)

Recept här nedan, om du också vill

Got gott i gott gott

Got gott i gott gott

vara onyttig någon dag 🙂

Gott till fikat

Gott till fikat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.