Ska eller inte ska det har varit en stor fråga?

Blogg

Jag har länge gått med beslutsångest för hur jag ska göra med nedläggningen av företagandet, men nu har tankarna klarnat och jag har påbörjat avvecklingen, med blandade känslor.Det har under de första åren varit väldigt lärorikt och inspirerande, och jag ångrar inte de åren. Men jag har varken tid eller driv längre, så det här är bästa lösningen. ”SundoFri” får vila i frid. ( Jag kanske återupptar verksamheten i pensionärsform när den tiden kommer, man vet vet ju aldrig åt vilket håll ödet spelar en i livet.)

Nu har jag sedan i vintras ett toppenjobb jag trivs med, och hundar, övriga intressen och gybbe som tar resten av tiden. Kontorsråtta

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.