Idag är en annan dag

Blogg

Idag söndag 30 augusti, solen skiner fån en klarblå himmel, allt vore så bra, men av någon anledning känns det inte så, kan inte förklara varför, dagen känns bara lååång, tiden går långsamt, jag känner inte som om det hänt något viktigt alls.. Kanske jag är som min ena fyrbening, myror i rumpan, Det måste hända nått roligt snart 🙂

Jag skulle ju vart på tur denna helg, men det blev inställt, kanske därför jag känner mig lite låg, hade sett fram emot helgen, och en snabbvisit till sonen i Linköping uteblev i samma veva, eftersom jag ju inte vart på hjul. Jag har ist hunnit pälsvårda båda pudlarna, klippt klor, snoddat om, korrekturklippt, gått några promenader, hejat på min gubbe som målar om huset, vi har fikat ute i solen, jag har handlat.. Allt borde vara på topp, men livet känns trist och innehållslöst just nu iaf 😦

Men det kommer fler dagar efter den här som tur är, nu drar jag ett sträck över denna i almenackan..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.