Tänk vad ett litet frö kan göra skillnad

Blogg

Tänk vad ett litet frö kan åstadkomma om de är många tillsammans.

Nu tänker jag inte på mänskliga småfrön, utan på dessa fantastiska

Chiafrön som blivit sådan hit de senaste åren.

Information om Chiafrön

För egen del har jag provat en hel massa olika så kallade hälsopiller pulver och drycker under flera år, för att: Må bra, bli piggare, gå ner i vikt m m.

Det enda som hänt är att jag blivit nästan ruinerad 🙂 på alla knepiga preparat. Antingen slogs magen ut, eller så fick jag värsta klådan av dessa.. Så en dag pratade jag med en vän som sa: Har du testat Chiafrön? Nej, det hade jag ju inte, vad är det? Googlade sedan fram en massa information, varav länken ovan är en av dem.

Det lät lovande, varpå jag beställde en lite fp från ”Bogeby Kryddgård” för att testa Borgeby Kryddgård, (där de för övrigt har en massa spännande   kryddor m m.

(Till saken hör att jag gått i över ett år med en inflammation i vänster axel, fått antibiotika som inte hjälpte ett endaste dugg 🙁  Samt har gått med smärta i leder och muskler i många år, det har tagit timmar att komma igång på morgonen)

Efter 8 dygn med 2 utblandade msk Chia-frön i morgonjuicen.. Helt plötsligt kunde jag använda vänsterarmen igen, och smärtan i axeln var puts väck! Det är nu 6 månader sedan, och jag tar denna kur varje morgon, jag känner mig mjukare i lederna, det känns som om man varit på rundsmörjning 🙂  (Det behövs verkligen, med tanke på att jag har diverse kroniska utslitnins-smärtor som detta frö inte rår på) Jag introducerade min svärmor i detta lilla frö, och hon kände en klar förbättring i sitt rörelseschema efter dryga veckan, med Chia på morgongröten, Kul! Nu inväntar vi resultat från min svägerska som nyligen startat med kuren.

Å inte nog med att jag känner mig bättre i lederna, sötsuget har minskat, vilket resulterat i att jag gått ner 6 kg på 6 mån, utan vidare ändring i mitt leverne.

Heja Heja – detta lilla mexicanska frö gör skillnad!

Skriv gärna ner några rader om du äter dessa frön och hur/om du mår bra/bättre av dem.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.